Job Til Unge Idéer

15/03/2021 12:40
Billede: Pixabay, Alexas_Fotos

Står du som ung uden job og mangler ideer til, hvor du kan søge. Så læs endelig videre. Nedenunder kommer jeg med nogle forslag, som måske kan bruges.

Supermarked

Den travle tid for et supermarked er ofte i weekenderne eller fra kl. 15 til de lukker. Der er derfor ofte behov for unge mennesker bag kassen, da der stadigvæk er mange andre ting, der skal klares i løbet af en arbejdsdag. Supermarkeder søger med lys og lygte efter unge mennesker, fordi de kan få en god omgang timer om eftermiddagen og være med til at klare de travle timer.

Herunder er flaskedreng/pige også meget søgt. Det er ofte et ungt menneske, der har denne stilling.

Aviser/reklamer

Mange får stadigvæk reklamer i postkassen eller gennem brevsprækken, og de skal selvfølgelig også deles ud. Så bor du i byen, kan du nemt få et arbejde som dette. Det skulle også give nogle gode penge til hverdagen.

Børnepasser

Forældre skal nogle gange ud i weekenderne eller har arrangementer om aftenen. Derfor søger de ofte børnepasning, da det ikke er alle, der har mulighed for at spørge bedsteforældre eller andet familie. Her er det ofte timeløn, man får.

Caféer

Føler du ikke lige for ovenstående jobs, kan du også blive opvasker på en cafe eller tjener. Mange tjenere er ofte studerende ved siden af og på restauranterne er den travle tid mest om aftenen eller i weekenderne, hvor de har fri fra studiet. 

Skiltet øverst viser, at dette tekstindlæg var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Dagmarkors. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Flere indlæg

CV skabelon til dit første CV - Få inspiration her

06/12/2021 12:23
Billede: Pixabay

Det kan være svært at vide hvordan man skal gribe sit CV an og finde ud af hvilke informationer der er vigtige at have med.

Først og fremmest er det vigtigt at CV'et indeholder dine personl…

Hvordan ser jeg feriepenge til gode

10/11/2020 16:26
Billede: Pixabay, webandi

Det at have feriepenge til gode er jo virkelig dejligt, så man har lidt ekstra at bruge, når man får ferie enten i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Jeg gemmer altid mine feriepenge til, at jeg …

Hvad er et sabbatår

10/11/2020 15:19
Billede: Pixabay, rauschenberger

Et sabbatår bliver også kaldt 'fjumreår', hvilket er lidt en vag betegnelse ud fra min mening, da mange unge mennesker bruger deres sabbatår til at blive klogere på dem selv eller opleve ting, som …

Hvordan laver man sit første CV?

09/10/2020 12:06
Billede: Pixabay

Hvis du ikke får dit første job via venner af familien eller gennem din families netværk, så kan det kræve, at du laver et CV og sender en ansøgning. Men hvordan laver man sit første CV?

De…

Hvad er et CV?

06/10/2020 11:57
Billede: Jumpstory

CV står for curriculum vitæ og er en kort oversigt over dine uddannelses- og erhvervsmæssige erfaringer og kvalifikationer. Et CV anvendes som regel i forbindelse med jobansøgninger, hvor man viser…

Hvad er en facer?

06/10/2020 11:06
Billede: Pixabay

Hvad er en facer? En facer er den eller de personer, der forsøger at erhverve folk til velgørenhedsarbejde eller få folk til at give bidrag dertil. Facere vil typisk være at finde på gågader og i s…