CV Skabelon Til Dit Første CV - Få Inspiration Her

06/12/2021 12:23
Billede: Pixabay

Det kan være svært at vide hvordan man skal gribe sit CV an og finde ud af hvilke informationer der er vigtige at have med.

Først og fremmest er det vigtigt at CV'et indeholder dine personlige oplysninger så som navn, alder og kontaktinformationer i form af telefonnummer og email.

Nogle vælger også at tilføje andre relevante kontaktinformationer så som linkedin, instagram, hjemmeside eller andet, hvis det er relevant for dig at tilføje.

Hvis du arbejder med eksempelvis design, så er det en god ide at lave en protfolio, enten på en instagram, hjemmeside eller andre steder, så du kan fremvise dine værker.

Dernæst skal du oplyse din uddannelse, helt op til din højeste uddannelse du har, så vel som dine tidligere arbejdspladser, særligt de nyeste (hvis du har haft mange) og sæt dato for ansættelse og arbejdsstop, så man kan se hvor længe du var der.

Lav eventuelt en kort liste over hoved opgaver du have i de forskellige stillinger, så det er nemt at se hvilke områder du har arbejdet med.

Hvis du har nogle særlige færdigheder eller programmer så som kendskab til Adobe programmer, styresystemer eller taget bestemte færdigheds kurser kan det også være en god ide at skrive disse på dit CV.

Ovenstående indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. Hos avXperten kan du bestille fra et stort sortiment af varer. Herfra siger vi tusind tak.

Flere indlæg

Job til unge idéer

15/03/2021 12:40
Billede: Pixabay, Alexas_Fotos

Står du som ung uden job og mangler ideer til, hvor du kan søge. Så læs endelig videre. Nedenunder kommer jeg med nogle forslag, som måske kan bruges.

Supermarked

Den t…

Hvordan ser jeg feriepenge til gode

10/11/2020 16:26
Billede: Pixabay, webandi

Det at have feriepenge til gode er jo virkelig dejligt, så man har lidt ekstra at bruge, når man får ferie enten i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Jeg gemmer altid mine feriepenge til, at jeg …

Hvad er et sabbatår

10/11/2020 15:19
Billede: Pixabay, rauschenberger

Et sabbatår bliver også kaldt 'fjumreår', hvilket er lidt en vag betegnelse ud fra min mening, da mange unge mennesker bruger deres sabbatår til at blive klogere på dem selv eller opleve ting, som …

Hvordan laver man sit første CV?

09/10/2020 12:06
Billede: Pixabay

Hvis du ikke får dit første job via venner af familien eller gennem din families netværk, så kan det kræve, at du laver et CV og sender en ansøgning. Men hvordan laver man sit første CV?

De…

Hvad er et CV?

06/10/2020 11:57
Billede: Jumpstory

CV står for curriculum vitæ og er en kort oversigt over dine uddannelses- og erhvervsmæssige erfaringer og kvalifikationer. Et CV anvendes som regel i forbindelse med jobansøgninger, hvor man viser…

Hvad er en facer?

06/10/2020 11:06
Billede: Pixabay

Hvad er en facer? En facer er den eller de personer, der forsøger at erhverve folk til velgørenhedsarbejde eller få folk til at give bidrag dertil. Facere vil typisk være at finde på gågader og i s…