Hvordan Ser Jeg Feriepenge Til Gode

10/11/2020 16:26
Billede: Pixabay, webandi

Det at have feriepenge til gode er jo virkelig dejligt, så man har lidt ekstra at bruge, når man får ferie enten i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Jeg gemmer altid mine feriepenge til, at jeg skal på ferie, så jeg har lidt ekstra at bruge. Der er også mange, der sætter deres feriepenge til side på en opsparingskonto og andre vælger faktisk nærmest at bruge dem med det samme. Da man i dag selv kan vælge, om man vil have pengene med det samme, eller gemme dem til når man rent faktisk holder ferie.

Du kan have optjent feriepenge på flere måder, dog er det igennem et arbejde. Normalt får du en mail fra feriekonto, der fortæller dig, at du har penge til gode. Får du ikke en mail, kan de helt sikkert inde på borgerservice også hjælpe dig. Inde på din personlige feriekonto kan du så se, om du har nogle penge stående og derefter vælge, om de skal udbetales eller ej. Herinde kan du samtidig også se, om du har feriepenge til gode ved flere arbejdsgivere. 

Hvilket også er dejligt at vide, hvis du for eksempel har skiftet mellem to jobs, så har du stadig optjent feriepenge hos dit første arbejde, inden du skiftede over til det andet. 

Jeg håber, dette kunne hjælpe dig og ellers ved jeg, at Borgerservice er super søde til at hjælpe dig videre, hvis du har flere spørgsmål.

Dette tekstindhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Der kan du shoppe et sortiment fra Susannne Friis Bjørner. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Flere indlæg

CV skabelon til dit første CV - Få inspiration her

06/12/2021 12:23
Billede: Pixabay

Det kan være svært at vide hvordan man skal gribe sit CV an og finde ud af hvilke informationer der er vigtige at have med.

Først og fremmest er det vigtigt at CV'et indeholder dine personl…

Job til unge idéer

15/03/2021 12:40
Billede: Pixabay, Alexas_Fotos

Står du som ung uden job og mangler ideer til, hvor du kan søge. Så læs endelig videre. Nedenunder kommer jeg med nogle forslag, som måske kan bruges.

Supermarked

Den t…

Hvad er et sabbatår

10/11/2020 15:19
Billede: Pixabay, rauschenberger

Et sabbatår bliver også kaldt 'fjumreår', hvilket er lidt en vag betegnelse ud fra min mening, da mange unge mennesker bruger deres sabbatår til at blive klogere på dem selv eller opleve ting, som …

Hvordan laver man sit første CV?

09/10/2020 12:06
Billede: Pixabay

Hvis du ikke får dit første job via venner af familien eller gennem din families netværk, så kan det kræve, at du laver et CV og sender en ansøgning. Men hvordan laver man sit første CV?

De…

Hvad er et CV?

06/10/2020 11:57
Billede: Jumpstory

CV står for curriculum vitæ og er en kort oversigt over dine uddannelses- og erhvervsmæssige erfaringer og kvalifikationer. Et CV anvendes som regel i forbindelse med jobansøgninger, hvor man viser…

Hvad er en facer?

06/10/2020 11:06
Billede: Pixabay

Hvad er en facer? En facer er den eller de personer, der forsøger at erhverve folk til velgørenhedsarbejde eller få folk til at give bidrag dertil. Facere vil typisk være at finde på gågader og i s…