Hvad Laver En Fejedreng? Se Mere Om Jobbet

30/09/2020 11:31
Billede: Pixabay

Fejedreng er måske ikke lige så anvendt en jobtitel, som det er en beskrivelse for en ung medarbejder, der arbejder. Fejedreng er særligt brugt i virksomheder indenfor håndværk, lager eller produktion, hvor den unge går og hjælper med at vedligeholde stedet.

Som fejedreng er det tit din opgave at rydde op, feje, sætte ting på plads og tømme skraldespande, når du er på arbejde. 

Det laver en fejedreng

Hvis du gennemgår de forskellige stillingsopslag for job som fejedreng, kan du se, at jobbeskrivelserne dækker disse arbejdsopgaver for den unge medarbejder:

  • Rengøring
  • Småopgaver
  • Diverse former for små forfaldne arbejdsopgaver
  • Tømme affald
  • Feje gulv

Jobbet som fejedreng er oplagt at søge, hvis du tænker på, at du har lyst til at arbejde indenfor den branche og det fag, som den pågældende virksomhed befinder sig i. 

Her kan jobbet være din indgang til først en elevplads og sidenhen et fast arbejde. Det er derfor anbefalelsesværdigt, at du benytter jobbet som fejedreng til at vise, at du er flittig, venlig og dygtig til at lave det arbejde, som du bliver sat til.

Der findes en lang række historier om folk, der er begyndt i virksomheder som fejedreng, hvorefter de har fået elevpladser og sidenhen er blevet ansat i virksomheden. 

Der er endda eksempler på, at nogen er begyndt som fejedreng i en virksomhed, hvor de siden er endt som ejer af den. 

Som fejedreng afhænger din løn af din alder - og hvad du viser overfor arbejdspladsen, at du er værd. Du kan dog godt forvente en timeløn på mellem 52 og 88 kr., alt efter din alder og dine evner.

Tak for støtten

Vi siger til sidst tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et enormt udvalg af smart elektronik på deres store webshop, heriblandt en smart WiFi forstærker til at gøre dit trådløse netværk helt perfekt. 

Flere indlæg

CV skabelon til dit første CV - Få inspiration her

06/12/2021 12:23
Billede: Pixabay

Det kan være svært at vide hvordan man skal gribe sit CV an og finde ud af hvilke informationer der er vigtige at have med.

Først og fremmest er det vigtigt at CV'et indeholder dine personl…

Job til unge idéer

15/03/2021 12:40
Billede: Pixabay, Alexas_Fotos

Står du som ung uden job og mangler ideer til, hvor du kan søge. Så læs endelig videre. Nedenunder kommer jeg med nogle forslag, som måske kan bruges.

Supermarked

Den t…

Hvordan ser jeg feriepenge til gode

10/11/2020 16:26
Billede: Pixabay, webandi

Det at have feriepenge til gode er jo virkelig dejligt, så man har lidt ekstra at bruge, når man får ferie enten i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Jeg gemmer altid mine feriepenge til, at jeg …

Hvad er et sabbatår

10/11/2020 15:19
Billede: Pixabay, rauschenberger

Et sabbatår bliver også kaldt 'fjumreår', hvilket er lidt en vag betegnelse ud fra min mening, da mange unge mennesker bruger deres sabbatår til at blive klogere på dem selv eller opleve ting, som …

Hvordan laver man sit første CV?

09/10/2020 12:06
Billede: Pixabay

Hvis du ikke får dit første job via venner af familien eller gennem din families netværk, så kan det kræve, at du laver et CV og sender en ansøgning. Men hvordan laver man sit første CV?

De…

Hvad er et CV?

06/10/2020 11:57
Billede: Jumpstory

CV står for curriculum vitæ og er en kort oversigt over dine uddannelses- og erhvervsmæssige erfaringer og kvalifikationer. Et CV anvendes som regel i forbindelse med jobansøgninger, hvor man viser…