Kassedame Løn - Se Satserne Her

05/10/2020 11:44
Billede: Jumpstory

20.888 kr. Det er, hvad du som faglært salgsassistent eller kassedame tjener på et fuldtidsjob. Det giver en timeløn på 130,28 kr.  

Hvor meget du får i løn som kassedame, afhænger af, hvilken ansættelse du har, om du er faglært eller ej, samt om din arbejdsplads har en overenskomst.

Løn som kassedame - det bestemmer den

Det er ikke lige meget, om du er faglært, ufaglært eller om du er ansat som butiksmedhjælper, når du arbejder som kassedame. Eller for den sags skyld er ungarbejder, der sidder ved kassen i det lokale supermarked.

Det kan nemlig hurtigt betyde en månedlig forskel på omkring 2.000 kr. før skat i forhold til, hvor meget din løn som kassedame er.

Lønnen kan meget vel være en af årsagerne til, at mange jobs som kassedame i dag er besatte af unge folk, der bruger jobbet som et studie- eller deltidsjob. 

Med cirka 21.000 kr. kan det være svært for en voksen medarbejder at have nok udbetalt til, at lønnen kan dække de faste omkostninger, når der er trukket skat af beløbet. Det er derfor næppe et job, der på den lange bane vil stille dig stærkt, da lønnen simpelthen er for lav til, at du kan holde en tilværelse på mere end smertegrænsen.

Kassedamelønnen kan dog blive højere ved diverse tillæg, hvor der både er anciennitetstillæg, forskudttidstillæg og andre former for personlige tillæg. 

Anciennitetstillæg er på mellem 2,90 kr/time og 3,65 kr/time. Derudover er der også tillæg ved skæve arbejdstider og arbejde i weekenden, der kan give en højere løn, end den man kan få som kassedame.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et gigantisk udvalg af elektronik som fx bluetooth høretelefoner, nye gamer keyboards eller måske et elektronisk varmetæppe til de kolde måneder.

Flere indlæg

Hvad er nattillæg?

10/06/2021 09:48
Billede: Pixabay, geralt

Nattillæg er en 'ekstra gode', man får oveni sin løn, hvis man arbejder på skæve tidspunkter i døgnet. Der findes forskellige jobs, hvor disse nattillæg er aktuelle. Det er typisk i sygehusvæsnet, …

Hvor meget må man tjene uden at betale SKAT?

19/03/2021 12:42
Billede: Pixabay

Har du lige fået dit første job, og er i tvivl om, hvornår man skal til at betale skat? Så får du svaret her.

Hvor meget må man tjene uden at betale SKAT? Når man er under 18, så m…

Hvad får en bager i løn?

02/03/2021 14:14
Billede: Pixabay

Vi kender dem alle. De morgenfriske bagere, der står op på et ukristeligt tidspunkt, så vi andre kan nyde vores rundstykker og wienerbrød om morgenen, når vi ellers har fået taget os sammen til at …

Hvad er anciennitetstillæg?

20/10/2020 08:29
Billede: Christina Morillo

Man siger, at alt kommer til den, der venter. I nogle jobs og funktioner gælder dette gamle ordsprog også, når det kommer til løb. Der er nemlig visse jobs, hvor man simpelthen for noget mere i løb…

Hvad tjener man i Matas?

09/10/2020 11:59
Billede: Jumpstory

Du tjener i gennemsnit 21.621 kr. som fagudlært butiksekspedient i Matas. Lønnen i Matas er dermed lavere end den gennemsnitslige løn i resten af handelsbranchen. Her er lønnen i gennemsnit 1.300 k…

Hvad skal jeg have i løn? Sådan får du den rette løn

02/10/2020 11:45
Billede: Pixabay

Får du for lidt? Eller får du, hvad du skal have i løn? Det kan være svært at svare på, om du får det rigtige i løn. Men har du nogensinde prøvet at stille dig selv dette spørgsmål: Hvad skal jeg h…