Job For Unge Over 18

21/11/2022 11:57
Billede: Pixabay, VISHNU_KV

Når du endelig fylder de 18 år, er der både nogle jobs du ikke kan få mere, men så bliver der også åbnet op for nogle nye.

Nu hvor tiden som ungarbejder er forbi, kan du endelig komme op og få en løn, som også kan bruges til lidt mere end før. Selvfølgelig er dette stadigvæk afhængigt af, hvor du kommer til at arbejde og hvor mange timer, der er tale om.

Det er dog mere eller mindre alle jobs, du nu kan søge, dog stadigvæk lidt begrænset af, at du måske endnu ikke har en uddannelse, eller er igang med en, som du så kan bruge, når den er færdig.

Jobs, der dog ikke tager uddannelser, er i detailhandlen, på restauranter, skolevikar eller postbud. Indenfor disse brancher kan du både for fuldtid- og deltidsjobs og på den måde tjene ekstra penge enten ved siden af studiet eller som en del af dit sabbatår.

I juleperioden er der også altid rig mulighed for at få jobs, da der altid er større efterspørgsel efter folk, fordi travlheden er højere end ellers. Diverse firmaer er ofte i god tid, så derfor skal du heller ikke vente for længe, da de nok allerede i slutningen af sommeren finder den julehjælp, de skal bruge.

Teksten på netop denne artikel er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af Pico smykker varer. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.

Flere indlæg

Hvad er en funktionær?

01/10/2020 09:00
Billede: ThisIsEngineering

Du har helt sikkert hørt om begrebet “funktionær” før, men du er måske ikke helt klar over, om du egentlig er ansat som funktionær eller ej. I dag er det faktisk en relativt stor del af arbejdsstyr…